^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Obaveštenje


51. међународни сајам лова, риболова и спорта – ЛОРИСТ
На Новосадском сајму 03.-07.10.2018. године у Новом Саду


Позивамо Вас да посетите 51.  ЛОРИСТ и искористите прилику да видите и купите нешто од најширег асортимана ловачке и риболовачке опреме домаћих и светских брендова за боравак у природи, спорт и рекреацију. У исто време можете посетити и сајмове хортикултуре, еко света, шумарства, туризма  и спорта.

Биће организована изложба паса и низ занимљивих догађаја.

Сваки посетлац ће имати шансу да постане добитник вредне награде у „Поклон игри“ коју организује Сајам.

НАОС  ће у аули Сајма имати штанд на ЛОРИСТ-у и више активности:

  • На штанду НАОС-а на панелним зидовима биће изложба фотографија старог оружја под називом „НАСЛЕЂЕ ПРОШЛОСТИ“;
  • у суботу, 06.10.2018. год. од 12,00 часова, на градском стрелишту Новог Сада, у сарадњи са Стрељачком дружином „Нови Сад 1790“, у циљу афирмације стрељачког спорта, одржаће се „Турнир за грађане“ - такмичење у прецизном гађању из пиштоља и револвера на коме могу учествовати посетиоци Сајма и љубитељи стрељашзва са својим или  оружјем Стрељачке дружине;
  • у недељу, 07.10.2018. год. у 12,00 часова, на вашдушној стрељани излагача „МП ТРОПИК“ одржаће се едукативно такмичење за даме „Жена на црти“. Најуспешније даме ће освојити пригодне награде НАОС-а.

ДОБРО ДОШЛИ!

Ваш НАОС

51. међународни сајам лова и риболова

001

3 - 7. октобар

Међународни сајмови ЛОРИСТ су централни догађај за стручну јавност и широку публику у областима које утичу на одрживо управљање природним ресурсима Дунавског региона - туризам, ловство, риболов, екологија, шумарство и спорт, а одржавају јаку спону са Сајмом туризма који се приређује у истом термину и географски је усмерен на Дунавски регион.

Међународни сајмови ЛОРИСТ окупљају све значајније представнике, увознике и брендове основне и пратеће опреме за спортски лов и риболов, боравак у природи, спорт и рекреацију. Годинама уназад ова приредба уврштава се у ред најзначајнијих у овом делу Европе, а богатству доживљаја учесника и посетилаца из земље и региона, доприносе сегменти посвећени хортикултури, екологији и заштити животне средине.

002  003

Садржина излагања:
• Ловачко и лично наоружање
• Ловачка муниција
• Ловачки прибор, опрема, одећа и обућа
• Риболовачки прибор, опрема, одећа и обућа
• Спортска и камп опрема

004  005

 

Komentari  

 
0 #1 profile8143 30-10-2018 17:33
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

http://www.fdoool.com/m/albums/userpics/10195/cheap-package-web-hosting-86008.jpg
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži