^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Na sajtu www.naos.org.rs, možete slobodno i detaljno pregledati sve objavljene informacije i sadržaje, bez obaveze da morate biti prijavljeni korisnik, ostaviti Vaše pristupne podatke ili biti članica NAOS-a.

Zabranjena je upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja.

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise.

Sadržaj sajta Nacionalne asocijacije za oružje Srbije, kako u celini tako ni u segmentima, ne sme se: prodavati, menjati, umnožavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima, a posebno bez saglasnosti NAOS-a.

  • Zabranjeno je prilikom pristupa davati lažne podatke ili unos podataka za treće lice, bez njegove saglasnosti i njegovog broja telefona.
  • Zabranjeno je davanje lažnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.
  • Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.
  • Zabranjeno je svako korišćenje sajta, celokupnog ili dela sadržaja bez saglasnosti NAOS-a, a sve u skladu sa aktualenim zakonima i podtakonskim aktima.

Stranice sajta www.naos.org.rs možete koristiti informativno i bez ikakvih dodatnih troškova i reklamnih sadržaja.